Stichting Hoooop

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen op welke vorm dan ook. Wij zijn enthousiast om u over onze ontwikkelingen en doelen te vertellen.

Email: info@stichtinghoooop.nl

Tel nr: +31 88 730 2899

Stichtingnr: Stichting in oprichting

Ondersteun ons

Raak betrokken

Wij hebben uw hulp nodig

Donaties

Door te doneren aan onze organisatie, Stichting Hoooop, kunnen we meer talen beschikbaar maken op onze app zodat meer werkzoekenden de zeer nodige hulp kunnen ontvangen in hun sollicitatieproces in hun taal!
Daarnaast willen we door donaties de beschikbare vertalingen nog beter maken op onze app dan ze nu al zijn en meerdere accenten in meerdere talen leren herkennen.

Verder willen we de software verbeteren zodat nog méér vacaturebanken uitgelezen kunnen worden en daardoor nog meer vacatures te vinden zijn en gehoord kunnen worden op onze app.

 

Ook willen we onze diensten verder uitbreiden door verschillende interface beschikbaar te maken waarbij we meer op het visuele aspect gaan zitten. Door middel van plaatjes zou de werkzoekende dan ook vacatures kunnen vinden. Deze versie van Hoooop is speciaal bedoeld voor laaggeletterden en dyslectici.

Netwerk & Samenwerking

Naast de behoefte aan fondsen willen we graag met zo veel mogelijk gemeentes, stichtingen en NGO's in contact komen die vluchtelingen en andere werkzoekenden of mensen in de bijstand helpen in hun zoektocht naar het vinden en solliciteren op banen.

In feite willen we graag in contact komen met alle mogelijke organisaties die mensen aan banen helpen zodat onze app voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar wordt gesteld. Door onze kennis en diensten te delen kunnen we immers samenwerken met dit soort re-integratie organisaties en de handen bijeen slaan.​ Dus elke hulp richting deze contacten is meer dan welkom.

Daarnaast zijn we bezig met het organiseren van de allereerste meerdertalige pop-up banenmarkt in Nederland voor mensen met een taalbarrière. Dus mocht jouw bedrijf geïnteresseerd zijn in het leveren van een bijdrage aan dit evenement en/of het vinden van het juiste enthousiaste personeel, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Laten we het verschil maken

Hier zijn een paar manieren om betrokken te raken

en te doneren.

 
Persoonlijk

Marconistraat 16
(10e verdieping)

3029 AK Rotterdam

Nederland

Online

Doe een belasting aftrekbare donatie

Telefonisch

Het is makkelijk om ook offline te doneren.

+31 88 730 2800